Vektoria Smits, vektoriasmits@gmail.comusername: Tusya
name: Vektoria Smits
email: vektoriasmits@gmail.com
age: 28
location: Amsterdam, Netherlands
ethnicity: white
occupation: self employed
marital status: widowed

IP address: 5.61.40.61

description:
Ik ben een relaxte persoon die houdt van plezier met vrienden, reizen hebben, en nieuwe mensen ontmoeten. als genieten van een goed gesprek beter ik heb ook genieten van fitness en het uitproberen van nieuwe voedingsmiddelen. Ik graag buiten sporten spelen of hardlopen. Op zoek naar iemand oprecht en actief. Ik ben op zoek naar mijn eerste liefde 🙂

message: –

WHY IS IT A SCAM / FAKE:
IP is a proxy
IP doesn’t correspond location
Profile description is run through online translator
Name “Viktoria” is misspelled

This post was viewed 1064 times

Posted in Female profiles and tagged as
Comments are closed.