Lollypop, spacedoode420@mail.com39470_nusername: LollPoPZ
name: Lollypop
email: spacedoode420@mail.com
age: 28
location: Stockholm, Sweden
ethnicity: white
occupation: Administration
marital status: single

IP address: 79.141.170.7

description: –

message:
Jag älskar sex, men skulle aldrig knulla för pengar. Sex ska vara naturligt och jag tackar aldrig nej. Kanske är jag en slampa, för jag klarar mig inte utan sex och nu söker jag någon som mig, som gillar att ha sex varje dag. Vad tror du? Tycker du det låter spännande, så skriv tillbaka, Gör dig en profil gratis på www.bamboodates.net sen är det bara söka upp mitt användarnamn; “lollypop”. Så hittar du mig så kan vi komma fram till något

WHY IS IT A SCAM / FAKE:
IP is a proxy
IP doesn’t correspond location
Mass-mailing
Promotes SCAM site: bamboodate.com or bamboodates.net  – this site is a SCAM!!! Don’t register!

Also see here (same gang of scam sites):
http://www.scamdigger.com/2016/08/marika-houitsu444outlook-com/

This post was viewed 2451 times

Posted in Female profiles and tagged as , ,
Comments are closed.