Sofia, SofiaVirtanen222@gmail.com41096_nusername: sofiafetish
name: Sofia
email: SofiaVirtanen222@gmail.com
age: 39
location: Scchokolm, Sweden
ethnicity: white
occupation: travels
marital status: single

IP address: 217.155.49.22

description: –

message:
Ursäkta mig, jag är inte så aktiv på denna hemsidan då jag inte riktigt litar på den. Men om du tycker att jag är attraktiv och vill lära känna mig så hör av dig till mig på bit.do/sofia36 (resolves to adultaffair24.com) Längtar till vi ses :* nu hänger det på dej, du kommer inte att bli besviken det är ett löfte! Jag måste gå

WHY IS IT A SCAM / FAKE:
IP is a proxy
IP doesn’t correspond location
Mass-mailing
Promotes SCAM site: adultaffair24.com – this site is a SCAM!!! Don’t register!!

Also see here:
http://scamdigger.com/2016/08/marika-houitsu444outlook-com/

This post was viewed 1479 times

Posted in Female profiles and tagged as ,
Comments are closed.