Ahoj! Budu rád, když mi pošlete svou fotku. Jak se jmenuješ ?? Jmenuji se nina a je mi 32 let. Jsem pracovitá a optimistická holka

Jsem nezadaná. Nemám děti. Jsem svobodný a hledám vážný vztah! Žiji v Turecku, ve městě Yunak. Byl jsi někdy v Turecku? Nedávno jsem se přestěhoval s matkou k tetě do Turecka. Nyní žiji s matkou, tetou a její dcerou. Mám vysokoškolské vzdělání architekta. Nyní pracuji jako administrátor v kosmetickém salonu. Tohle není moje vysněná práce

Najít teď slušnou práci je problematické, zvlášť v mých poměrech. Na Ukrajině jsem pracoval z povolání a všechno šlo dobře. Moje matka byla učitelkou, nyní v důchodu. Moje matka je Ruska, můj otec je Turek. Můj otec zemřel, když jsem byl malý, měl autonehodu. Sotva si ho pamatuji. Chodím do bazénu, rád jezdím na kole. Ve zdravém těle zdravý duch

Opravdu chci najít muže, se kterým si budu moci vybudovat vážný vztah. Dále s ním vybudujte silnou rodinu a dejte mu silné, zdravé děti. Myslím, že budu ta nejšťastnější dívka, manželka a matka na světě. Řekni mi o sobě, o svém životě. Zajímalo by mě, jakou ženu hledáš? Pokud máte nějaké dotazy, zeptejte se mě. Posílám vám svoji fotku, nevybrala jsem si to nejlepší, doufám, že se vám bude líbit... Jak vypadám? nina. Těším se na tvůj dopis.