Ahoj XXXXX! Jaký je tvůj den? Mám se dobře. Pověz mi, chceš se mnou mluvit?
Teď jsem v práci a mám volný čas a je skvělé, že si můžu přečíst tvůj dopis.
Je skvělé, že v 21.století nám Internet umožňuje komunikovat z různých míst světa.
Máš pravdu, v každé zemi jsou špatné věci, zločin, podvod. Všude jsou špatní lidé.
Ale jak jsi správně řekl, Každý si sám vybere, kým se stane a jakým člověkem bude. Že jo?
Ptal ses na vzdělání. Mám vysokoškolské vzdělání, Vystudovala jsem Vysokou školu.

Řekl jsi, že máš v dopise chyby?
Myslela jsem, že mám chyby, protože umím mluvit tvým jazykem, ale psát je těžší.
Přemýšlela jsem, o čem dnes psát. Asi bych chtěla mluvit o své rodině.
Chci začít s mámou. Moje máma pracuje v továrně přes 20 let.
Je spokojena se stabilním výdělkem. Proto nehledá jinou práci. Moje máma se jmenuje Lida.
Jsem velmi vděčná své matce, která mi dala dobré vzdělání a v mnoha ohledech mi pomohla v životě. Mám ji moc rád!
Můžeme spolu mluvit o všem, o čemkoliv. Protože je mi nejbližší.
Mám babičku. Moje babička se jmenuje Vera. Žije na vesnici, mimo město.
Je důchodkyně, je jí 79 let. Nedávno měla narozeniny.
Babička se zabývá pouze hospodařením ve svém domě. Jezdím za ní skoro každý víkend.
S ostatními příbuznými moc nekomunikuji. Mnozí žijí v různých městech. Komunikace s nimi je tedy velmi malá.
A už jsem říkala, že můj otec zemřel, když jsem byla malá, a zbylo mi jen pár fotek s tátou.
Mám otázku, jestli máš nějaké domácí mazlíčky? Máš rád domácí mazlíčky?
Mám zvířata moc rád, s nimi dům nevypadá tak prázdně. Tak jsem si doma pořídila kočku.
Je velmi laskavý a láskyplný. Dlouho jsem mu nemohla přijít na jméno, ale pak mi máma nabídla, abych mu řekla "Barsik" a já souhlasila.
Pošlu ti fotku-je to Barsik, je to velmi vtipné a navíc-domácí škůdce, který mě potká doma, nejlepší anti-stres. :-)
Také bych ti ráda řekla víc o mé práci. Jak jsem ti řekla, pracuji ve stavební firmě.
V této společnosti pracuji už několik let. Jsem spokojený se svým platem, dost na život v Kazachstánu.
Moje pracoviště je hned vedle kanceláře mého šéfa. Musím vést dokumentaci, připravovat projekty oprav nebo staveb.
Stejně tak musím vyplnit potřebné dokumenty pro nadřízeného. Práce je spousta!
Martin, co děláš ve svém volném čase? Jak trávíš čas se svými přáteli?
Rád trávím čas se svými přáteli, například v létě trávíme kempování poblíž jezer a lesů.
Otec mě jako dítě často bral na ryby-a to se mi líbilo. Ani teď mi neunikne okamžik a s radostí se snažím ulovit zlatou rybku. :-)
Ale zatím se mi podařilo ulovit jen malé karásky a okouny, mimochodem, jednou se mi podařilo chytit štiku. :- ) Máš rád rybaření?
Taky mě baví chodit do kina a karaoke. Občas chodím plavat do bazénu.
V zimě rád jezdím na lyžích a snowboardu - to je vzácné. V naší zemi jsou oblíbené lyže, snowboard a brusle.
Jen zřídka se scházíme s přáteli. Přátelé teď mají spoustu práce a rodinných starostí a nemají volný čas.
Jak jsem slíbila, našla jsem pro tebe pár rodinných fotek. Jak vidíš, malá jsem byla velmi vtipná. :-)
A také fotky z vesnice u babičky. Je tam krásně, moc se mi líbí návštěva babičky.
V obci je krásná příroda, čerstvý vzduch.
Máš nějaké rodinné fotky?
Musím dokončit svůj dopis a vrátit se do práce. Přeji hezký den.
Budu čekat na tvou odpověď.
Laura.