Tannya Tanycha; <tannyatanycha@gmail.com>
-
- Frequent Poster
Ahoj XXXX, Nechal jsi mi e-mail na seznamce, tak píšu. Jmenuji se Tanya. Doufám, že sis na mě vzpomněl . Hledám vážný vztah na celý život. Už mě nebaví být sama, chci se seznámit se slušným mužem. Podle národnosti jsem Rus. Češtinu jsem se učila už ve škole, doufám, že mi rozumíš. Jsem bez zlozvyků, občas sportuji. Žiju sama, nemám děti. A ty?
According to research, around 10% of the profiles on Match are fake.
How To Outsmart a Romance Scammer
Check Out Our Top10 Social Catfish Photos of the Week
You can find someone on all social media platforms at once through a reverse search. 
The Fastest Way To Silence The Doubts If You're Being Catfished
How to Know If A Video Call Was Faked, Or if The Person Behind it Is Real
-
- Frequent Poster
Ahoj XXXX, Díky, že jsi se mnou souhlasil. Je pro mě trochu vzrušující poznat muže z jiné země. Řekni mi, co hledáš na internetu? Hledám vážný vztah, jsem unavená ze samoty. Toužím po trvalém a pevném vztahu. Jaké vlastnosti hledáš u ženy? Co je pro tebe důležité? Řeknu vám o vaší práci, máte sedavou práci ? Celý den počítat a počítat, to asi není tak jednoduché. O šéfa jsi se zajímal
teď budu čekat, až mi řekneš, co je s ním za příběh. Kolik je tvým dětem let ? Jsi s nimi v kontaktu ? Pošli také svou aktuální fotografii, abychom se mohli lépe poznat.

-
- Frequent Poster
- IceFM
- Moderator
Re: Tannya Tanycha; <tannyatanycha@gmail.com>
.... pic 4 & 4 .... from Prague/CZE
.rande.cz/seznameni/ona-hleda-jeho/zena-38-let-praha/inzerat-8083084.aspx
..... pic 5
... Kristina, 32 from Sochi in mail.ru but you've to register to see her profile
.rande.cz/seznameni/ona-hleda-jeho/zena-38-let-praha/inzerat-8083084.aspx
..... pic 5
... Kristina, 32 from Sochi in mail.ru but you've to register to see her profile
------------------------------------------------------------------------------------------------------
+++ Я не воюю с Россией +++
+++ The FAQ / FAQ in deutsch +++
+++ Я не воюю с Россией +++
+++ The FAQ / FAQ in deutsch +++
-
- Frequent Poster
Дарья Калимуллина - Samara
vk.com/id293268272
....comment from me: when one compare her pics from 2015 with today .... she must have had some dates by the Doctor
vk.com/id293268272
....comment from me: when one compare her pics from 2015 with today .... she must have had some dates by the Doctor
-
- Frequent Poster
.instagram.com/daria888a_a/